La capsa de Cola Cao

Era l’octubre de 2008, un dissabte horabaixa just a l’hora del cafè després de dinar. Una comissió judicial es va desplaçar fins al Camí del Jardí de Pòrtol, davant Son Collet, a la casa que hi tenien Antònia Ordinas i la seva parella Isabel Rosselló. El motiu era cercar proves del cas Scala que implicava a les dues persones esmentades i a més polítics del PP Balear. La sorpresa pels mitjans gràfics que erem allà va ser quan se posaren a cavar enmig del corral, entre les cols i les bledes, fins que del forat varen treure una bossa de fems. I a dins la bossa hi havia una capsa de Colacao amb 240.000 €. L’imatge del rateret damunt l’esquena de n’Antònia Ordinas i ensumant el funcionari que du la capsa ja ha quedat per l’història de la corrupció a Mallorca.

El cercle amb aquesta fotografia es va tancar quan el primer dia del judici, uns anys després, totes els acusats es varen haver de seure davant les capses de Colacao.

Troballa d’una capsa de Cola Cao plena de diners a la finca d’Antònia Ordinas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *